Ecole associative, laïque, en immersion en langue occitane de la petite section au CM2

Dijoùs lo 17 de febrièr

,

Adissiatz parents,

Uèi encara serà la còla pedagogica que vos contarà la jornada per que avèm agut una jornada plan emplenada. Aqueste matin avèm agut la suspresa de véser que la nèu tombava, avèm dejunat e sèm anat esquiar. Avèm fait fòrça progrèsses. Ara tot lo mond se sap arrestar en caça-nèu! Puèi avèm manjat de bon polet amb de ris e puèi nos sèm anats pausar. Al revelh, avèm fait d’activitats coma de dessenhs, de jogar dins la nèu o de gaitar un pauc de dessenh animat. Aprèp aquò èra ora de s’anar lavar e de recaptar las maletas per que deman aurèm una matinada plan cargada abans la partença…

La jornada foguèt fòrça bona e s’es acabada per una pichòta fèsta que nos agradèt. Ara sèm lasses, nos anèm colcar per essèr en forma pel darrièr jorn…

Bona serada, a deman!

Los calandrons al Mortis!

[nggallery id=22]